Tullamore

Το ουίσκι Tullamore είναι ένα ιρλανδέζικο ουίσκι που παράγεται στην πόλη Tullamore της Ιρλανδίας. Η ιστορία του ξεκινά το 1829, όταν ο Michael Molloy ιδρύει το Tullamore Distillery. Το ουίσκι Tullamore είναι γνωστό για την παραδοσιακή τεχνική παραγωγής και την προσήλωσή του στην ποιότητα.

Το Tullamore Dew είναι ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της εταιρείας. Είναι ένα μείγμα τριπλής απόσταξης που περιλαμβάνει ουίσκι από καθαρό σιτάρι, κριθάρι και σίκαλη. Το Tullamore Dew έχει εξαιρετικά απαλή γεύση με νότες φρούτων, μελιού και μπαχαρικών. Προσφέρει μια ευχάριστη ισορροπία ανάμεσα στη γλυκύτητα και την πικράδα.

Εκτός από το Tullamore Dew, η εταιρεία παράγει και άλλα προϊόντα ουίσκι, όπως το Tullamore Single Malt και το Tullamore 12 Year Old Special Reserve.

Το Tullamore είναι επίσης γνωστό για την προσήλωσή του στη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική φιλοσοφία. Η εταιρεία έχει επενδύσει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις προωθεί σε όλη την αλυσίδα παραγωγής.

Συνολικά, το ουίσκι Tullamore αποτελεί ένα γνωστό και εκτιμημένο ιρλανδικό ουίσκι με πλούσια γεύση και ιστορία.

Το Tullamore D.E.W, είναι ένα ιρλανδέζικο blended ουίσκι, γνωστό για τον απαλό και “ευγενικό” του χαρακτήρα, που ωριμάζει σε βαρέλια bourbon και sherry. 

Τα πιο χαρακτηριστικά του αρώματα είναι αυτά της βανίλιας, των εσπεριδοειδών και των ξηρών καρπών.  Στο στόμα είναι απαλό και πικάντικο. Απολαύστε το με πάγο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο